Training

Vi är övertygade om vikten av träning och utbildning för att skapa organisationer med spetskompetens. Vi utvecklar individer, grupper och metoder genom att använda beprövade pedagogiska system. Tillsammans med våra kunder anpassar vi vår utbildning och träning för att passa deras behov.


Utbildning, träning och övningsstöd

Våra utbildningar utgår från ledarskap, grupputveckling och områden där vår militära bakgrund gett oss rätt kunskaper och erfarenheter.

Med bas i rätt utbildningsnivå hjälper vi individer och grupper att fortsätta utvecklas genom kontinuerlig träning och metodutveckling.

Vi har lång erfarenhet från att utbilda och träna individer och grupper i metoder och på olika typer av system på försvarsområdet. Därför kan vi skräddarsy utbildning och träning tillsammans med våra kunder som inte finns i vår ordinarie kurskatalog.
Vi stöttar också våra kunder i deras utbildningsinsatser genom vårt övningsstöd.

Ansvarig tjänsteområde Training

Michael Yngvesson
michael.yngvesson@mwgroup.se

Michael har en bakgrund som yrkesofficer och efter det varit verksam inom en lång rad branscher såsom Telecom, medicinteknik och logistik. Närmast kommer han från rollen som VD på Nackademin, Sveriges största privatägda yrkeshögskola med över 1600 studenter. Erfarenheten från yrkeshögskolan och bred erfarenhet flera branscher är något MW Group tar med sig när vi bygger framtidens träningstjänster. Att snabbt kunna utbilda för att möta uppkomna behov hos kunder eller internt är avgörande för att stötta utveckling och robusthet i organisationer.


Ledarskap

Vi utbildar chefer till att bli bättre ledare genom utbildningar baserade i de erfarenheter och metoder som försvaret bygger sina ledarskapsutbildningar på.

Grupputveckling

Vi tränar grupper genom övningar och samutbildningar till att bli högpresterande team.

Övningsstöd

Vi stöttar organisationers egna utbildning och träning genom planering, utförande och utvärdering. Vi utbildar också organisationers egna utbildare till att utvecklas i sina roller.

UAS

Utbildning inom UAS-operationer, såväl operationsplanering och flygsäkerhet som flygning och underhåll. Vi tränar organisationer i att effektivt använda UAS i verksamheten.

Sjukvård

Utbildningar inom HLR, första hjälpen och avancerat omhändertagande. Vi utbildar militära enheter inom TOS och skräddarsyr specifika förbandsutbildningar. Vi levererar också sjukvårdsberedskap vid övning.

Kundspecifik utbildning

Vi utbildar på olika system skräddarsytt på förfrågan från våra kunder med bas i vår militära- och utbildarkompetens.

Pre-deployment training

Utbildningar för civila enheter och individer som ska uppträda i högriskmiljöer.

Vi erbjuder tjänster för ett starkare samhälle

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi utför våra tjänster såväl på vår hemmamarknad i Norden som internationellt och i högriskmiljöer.


Läs mer om hur vi hjälper företag och organisationer inom:


Hur kan vi lösa just dina behov?

Vill du vet mer om Training? Våra Account Managers träffar dig gärna för att titta på hur vi kan hjälpa till att lösa just era behov. Boka in ett första telefonmöte eller skicka ett mail till oss så hör vi snart av oss