Cyber

Vi erbjuder ett flertal tjänster in om cybersäkerhet med fokus på IT-säkerhet, IT-infrastruktur och monitorering av onlineaktivitet. Vi skräddarsyr lösningen för din organisation och vi använder mjukvara som vi utvecklat själva eller i nära samarbete med marknadsledande leverantörer.


IT-säkerhet och IT-infrastruktur

MW Group erbjuder tillsammans med eCiceron en helhetslösning för företag som på ett bättre sätt vill hantera sin cybersäkerhet, compliance, GDPR och NIS.

Vi granskar din informationssäkerhet och har en lösning anpassad för din organisation, tjänster för att skydda och övervaka dina digitala enheter.

Vi tar säkerhet på största allvar och vår personal är säkerhetsklassad.

Ansvarig tjänsteområde Cyber

Marc Rantanen
marc.rantanen@mwgroup.se

Marc har jobbat med IT och cybersäkerhet hela sitt liv. Redan som 13 åring installerade han Linux och har byggt digitala nätverk sedan dess. Med en bakgrund som jägarsoldat med ansvar för radio och teknik och studier på Kungliga Tekniska Högskolan la han grunden och startade därefter sitt eget IT-säkerhetsföretag. Han leder nu MW Groups verksamhet inom Cyber. Marc har fokuserat på tillämpad antennteknik och signalbehandling och driver utvecklingen av våra radio-mesh lösningar som är en viktig del i vår leverans. 


Enterprise Managed Security

En organisations säkerhet är beroende av deras förmåga att upptäcka möjliga hot både i miljöer i molnet och lokalt och att snabbt agera på dessa. Vi genomför en granskning av ert nätverk och ni bestämmer vilka åtgärder ni vill ta.

Penetration Test

Vi genomför auktoriserade simulerade attacker på era digitala system, på detta sätt kan vi identifiera och åtgärda sårbarheterna innan en angripare kan utnyttja dem.

Strategic Awareness Cell

Genom snabb incidenthantering och realtidsövervakning från vår Strategic Awareness Cell (SAC) levererar vi en tjänst som är anpassad för kundens säkerhetsbehov

Network Security

Vi designar och övervakar kundens nätverk efter deras olika behov. Allt från mindre företag till komplexa industrinät och statlig nätverk.  Vi erbjuder tjänster för ett starkare samhälle

MW Group levererar tjänster som stärker samhällsviktiga funktioner. Våra kunder verkar huvudsakligen inom försvars-, säkerhets- och industrisektorn. Vi utför våra tjänster såväl på vår hemmamarknad i Norden som internationellt och i högriskmiljöer.


Läs mer om hur vi hjälper företag och organisationer inom:


Hur kan vi lösa just dina behov?

Vill du vet mer om Cyber? Våra Account Managers träffar dig gärna för att titta på hur vi kan hjälpa till att lösa just era behov. Boka in ett första telefonmöte eller skicka ett mail till oss så hör vi snart av oss