FAQ


Vanliga frågor och svar

A: Vilken tjänst som passar dig bäst beror på dels dina tidigare erfarenheter från det militära men också från det civila. Våra rekryterare är experter på att översätta militära kunskaper och erfarenheter till civila meritvärden. Om du känner dig osäker på vad som passar dig, gör en spontanansökan så kommer du i samtal med rekryteraren att se vad som passar dig.

A: På MW Group kan du jobba inom våra fem tjänsteområden. Du kan läsa mer om det här:

A: MW Group har kontor i Sverige, Finland och Danmark med lokal verksamhet riktad mot respektive lands Försvarsmaktsutbildad personal. MW Group är dock verksam i fler länder och vi har bland annat utfört uppdrag i Tyskland, Litauen och Kongo.

A: Nej, men MW Group är ett partnerföretag till Försvarsmakten sedan 2013. MW Group var faktiskt det första företaget som signerade det avtalet.

A: Din lön beror på din befattning och din erfarenhet men vi har en ingångslön på minst 24 000 kr i månaden som heltidsanställd med månadslön. Som timanställd varierar lönen beroende på uppdrag.

A: Ja. Om du är kontinuerligt anställd (GSS/K) är det mycket viktigt att ditt arbete hos oss inte negativt påverkar din anställning i Försvarsmakten. Som tidvis tjänstgörande (GSS/T) uppmuntrar vi våra anställda att tjänstgöra i Försvarsmakten, dels för att det stärker Sveriges försvar men också för att det ger dig som individ en möjlighet att komma in igen och umgås med vänner och förbättra dina militära kunskaper.

A: Din lön är släpande och betalas ut den 25:e nästkommande månad. Dina lönespecifikationer kommer finnas tillgängliga på: https://www.vismaspcs.se/anvandare/logga-in eller i appen ”Visma Min Lön” senast 2 dagar innan löneutbetalning. Då din första lönespecifikation är klar kommer du få ett mail till din angivna mailadress med inloggningsuppgifter till Visma. Har du inte fått ett mail besöker du ovanstående adress och hämtar ett lösenord genom att gå igenom stegen för ”glömt lösenord?”. Om detta inte fungerar kontaktar du din Delivery Manager.